Οι πύργοι τσουνάμι στην Ταϊλάνδη δεν είχαν καμία δυσλειτουργία, λέει το Τμήμα Πρόληψης Καταστροφών

Ταϊλάνδη -

Οι Ταϊλανδοί αξιωματούχοι ανέφεραν συνολικά ότι 25 πύργοι τσουνάμι σήμανε συναγερμός σε όλη την Ταϊλάνδη ταυτόχρονα, αλλά ευτυχώς δεν σημειώθηκε τσουνάμι.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι προειδοποιητικοί ήχοι ήταν την ίδια στιγμή ενός σεισμού που αναφέρθηκε στη Σουμάτρα στα 4.8 ρίχτερ. Ωστόσο, ΔΕΝ υπάρχει προειδοποίηση για τσουνάμι από σεισμό.

Οι αρμόδιοι αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι οι σειρήνες για τσουνάμι δεν έχουν παρουσιάσει δυσλειτουργία μετά από έναν προειδοποιητικό ήχο από τους πύργους προειδοποίησης για τσουνάμι στην Kamala, το Karon και το Cherng Talay στη μέση της νύχτας της 27ης Απριλίου 2023.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το Υπουργείο Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) ανέφερε αρχικά το ζήτημα την περασμένη εβδομάδα ότι στις 27 Απριλίουth στις 3:30 π.μ. συνολικά 25 σειρήνες πύργων τσουνάμι σήμαναν συναγερμό σε 14 επαρχίες σε όλη την Ταϊλάνδη που ήταν

  1. Δύο πύργοι στο Phang Nga στο Baan Namkem και στο Koh Yao.
  2. Τρεις πύργοι στο Πουκέτ στην παραλία Kata, την παραλία Kamala και τη Laguna στο Thalang.
  3. Τρεις πύργοι στο Ranong στο Kam Puan και στο Muang Kluang στο Suk Samran και στο Kaper
  4. Ένας πύργος στο La Ngoo, Satun
  5. Ένας πύργος στο Mueang Narathiwat
  6. Ένας πύργος στο Pattani στο Ya Ring
  7. Τρεις πύργοι στο Krabi στο Nong Talay και στο Sai Tai στο Mueang Krabu και στο Neau Klong
  8. Ένας πύργος στο Nakhon Si Thammarat στη Λανσάκα
  9. Ένας πύργος στο Phatthaung στην περιοχή Sri Nakarin
  10. Ένας πύργος στο Chumphon στο La Mae
  11. Πέντε πύργοι στο Chonburi στην περιοχή Si Chang
  12. Ένας πύργος στο Nong Bua Lamphu στο Na Wang
  13. Ένας πύργος στο Kanchanaburi στο Sai Yok
  14. Ένας πύργος στο Chiang Rai στην περιοχή Mae Fah Lueang

Το DDPM επιβεβαίωσε ότι οι σειρήνες του τσουνάμι σε αυτούς τους πύργους δεν έχουν υποστεί δυσλειτουργία. Τα σήματα που στάλθηκαν σε αυτούς τους πύργους ήταν από δορυφόρους. Τα σήματα από τους δορυφόρους πρέπει να προωθούνται από τεχνικούς με διπλό κωδικό ασφαλείας.

Παρά το γεγονός ότι το DDPM είπε ότι δεν επρόκειτο για δυσλειτουργία, δεν εξήγησαν πλήρως τι ακριβώς ήταν, αλλά ζήτησαν από το κοινό να μην το χαρακτηρίσει ως σφάλμα ή δυσλειτουργία.

Το περιστατικό είναι ακόμη υπό εξέταση, ανέφερε το DDPM, αλλά τόνισε για άλλη μια φορά ότι δεν υπήρξε δυσλειτουργία.

***************************

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/