Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Η τουριστική αστυνομία ανακοινώνει τα αποτελέσματα μιας καταστολής του εγκλήματος και πολλά άλλα 

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 έως την Κυριακή 30 Απριλίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα μικρό λεωφορείο γεμάτο ξένους τουρίστες συνετρίβη σε μια στροφή στο Wichit του Mueang Phuket.

Ο οδηγός του λεωφορείου είπε ότι χρησιμοποίησε έναν πλοηγό GPS στο κινητό του τηλέφωνο πριν χάσει τον έλεγχο σε μια στροφή. Υποστήριξε ότι δεν ήταν εξοικειωμένος με την περιοχή.

2. Ένας Αυστραλός βρέθηκε απαγχονισμένος σε ένα δωμάτιο κελιών στο αστυνομικό τμήμα Patong στο Πουκέτ.

Το πλάνα CCTV κοντά δείχνει ξεκάθαρα ότι απαγχονίστηκε χωρίς κανέναν άλλο να εμπλέκεται, λέει η αστυνομία της Patong.

3. Ένας δάσκαλος ρωσικής γλώσσας πήδηξε μέχρι θανάτου από ένα κτίριο στάθμευσης σε ένα πολυκατάστημα στο Πουκέτ.

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στο κτίριο δείχνει ότι ο Ρώσος υπήκοος περπατούσε μόνος του στον 5ο όροφο του κτιρίου στάθμευσης πριν πηδήξει ξαφνικά στο έδαφος.

4. Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ επιβεβαίωσαν ότι ΔΕΝ υπάρχει προειδοποίηση για τσουνάμι μετά από έναν προειδοποιητικό ήχο από τους πύργους προειδοποίησης για τσουνάμι στην Καμάλα και στο Cherng Talay την ίδια στιγμή με τον σεισμό στο νησί Σουμάτρα στην Ινδονησία.

Οι αρμόδιοι αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι οι σειρήνες για τσουνάμι δεν έχουν παρουσιάσει δυσλειτουργία μετά από έναν προειδοποιητικό ήχο από τους πύργους προειδοποίησης για τσουνάμι στην Kamala, το Karon και το Cherng Talay στη μέση της νύχτας της 27ης Απριλίου 2023.

5. Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης καταστολής του τουριστικού εγκλήματος.

Στα αποτελέσματα της πρόσφατης καταστολής συμμετείχαν 258 ύποπτοι (Ταϊλανδοί και αλλοδαποί).

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.