Δεκατρείς άνδρες θετικοί στο τεστ για ναρκωτικά σε τυχαίους ελέγχους γύρω από το Rawai, Phuket

Rawai -

Δεκατρείς άνδρες βρέθηκαν θετικοί από 85 τυχαίες εξετάσεις ούρων για ναρκωτικά στο Rawai του Πουκέτ.

Ο διοικητικός διευθυντής του Mueang Phuket κ. Danai Jaikaeng είπε στο Phuket Express ότι ένα σημείο ελέγχου εγκλημάτων και ναρκωτικών δημιουργήθηκε την Παρασκευή (27 Απριλίουth) κοντά στο χωριό Tai Mai στο Rawai.

Περισσότεροι από 40 αξιωματικοί και εθελοντές άμυνας βρίσκονταν στο σημείο ελέγχου. Συνολικά 85 άνδρες που περνούσαν από το σημείο ελέγχου έκαναν εξετάσεις ούρων.

Δεκατρείς από αυτούς βρέθηκαν θετικοί σε ναρκωτικά, όλοι σύμφωνα με πληροφορίες συμφώνησαν να υποβληθούν σε θεραπεία και να υποβληθούν σε απεξάρτηση.

Σε άλλες πρόσφατες ειδήσεις που σχετίζονται με τα ναρκωτικά γύρω από το Πουκέτ:

Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για ναρκωτικά που προσπαθούσαν να ξεφύγουν από την καταδίωξη της αστυνομίας στο Rawai.

Ένας άνδρας συνελήφθη με 634 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Rawai.

Ένας ύποπτος που φέρεται να προσπαθούσε να επιτεθεί σε αξιωματικούς επιβολής του νόμου συνελήφθη με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και χάπια στο Rawai.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.