Ταξί έπεσε με ασθενοφόρο στη διασταύρωση του Πουκέτ – ΒΙΝΤΕΟ

Πουκέτ -

Ένα αυτοκίνητο ταξί έπεσε πάνω σε ασθενοφόρο σε διασταύρωση στο Mueang Phuket.

Η αστυνομία του Wichit ενημερώθηκε για το ατύχημα στις 3:00 μ.μ. της Παρασκευής (28 Απριλίουth) στη διασταύρωση Darasamut στο Wichit.

Η αστυνομία και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν το κατεστραμμένο ασθενοφόρο και το κατεστραμμένο SUV ταξί. Ο οδηγός του ασθενοφόρου, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Eakkaluck, 37, και ένας άγνωστος 34χρονος ασθενής είχαν τραυματιστεί αρκετά, ενώ ο οδηγός ταξί, που ονομαζόταν μόνο με το μικρό του όνομα κ. Suppachai, δεν τραυματίστηκε.

Πλάνα CCTV στη διασταύρωση δείχνει ότι το ασθενοφόρο παραλίγο να ανατραπεί όταν έπεσε πάνω του.

Ο οδηγός του ασθενοφόρου, Eakkaluck, είπε στην αστυνομία του Wichit ότι έτρεχε με κόκκινο φανάρι με φώτα έκτακτης ανάγκης να αναβοσβήνουν και προειδοποιητικές σειρήνες να χτυπούν πριν συγκρουστεί με το ταξί.

Ωστόσο, η αστυνομία του Wichit συνεχίζει την έρευνά της για πιθανές περαιτέρω νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.