ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι σειρήνες προειδοποίησης για τσουνάμι του Πουκέτ ΔΕΝ δυσλειτουργούσαν, λένε οι αξιωματούχοι

Πουκέτ -

Οι αρμόδιοι αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι οι σειρήνες για τσουνάμι δεν υπέστησαν δυσλειτουργία μετά Ένας προειδοποιητικός ήχος ακούστηκε από τους πύργους προειδοποίησης για τσουνάμι στην Kamala, το Karon και το Cherng Talay στη μέση της νύχτας χθες, 27 Απριλίου 2023.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι προειδοποιητικοί ήχοι ήταν την ίδια στιγμή ενός σεισμού που αναφέρθηκε στη Σουμάτρα στα 4.8 ρίχτερ. Ωστόσο, ΔΕΝ υπάρχει προειδοποίηση για τσουνάμι από σεισμό.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο Επικεφαλής του Τμήματος Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του Πουκέτ (DDPM) κ. Udomphon Kan είπε στο Phuket Express ότι το βράδυ της Πέμπτης (27 Απριλίουth) τεχνικοί έλεγξαν συσκευές στον πύργο του τσουνάμι στην Καμάλα, στο Τσερνγκ Ταλέι και στο Καρόν.

Δεν βρήκαν τίποτα που να δυσλειτουργεί. ΔΕΝ υπήρχε προειδοποίηση από σημαδούρες για τσουνάμι ή προειδοποιήσεις από σεισμούς που μπορεί να προκαλέσουν τσουνάμι. Ωστόσο, το DDPM ελέγχει για να βρει άλλες πιθανές αιτίες που έκαναν τις σειρήνες να σβήσουν.

Κάτοικοι της περιοχής και τουρίστες έχουν ενημερωθεί για το περιστατικό για να βεβαιωθούν ότι καταλαβαίνουν τι συνέβη χωρίς καμία ανησυχία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.