Το Take Care Kids Charity Walk από την Πατάγια στο Πουκέτ συνεχίζεται

Πατάγια-

 Καλύψαμε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ένα καταπληκτική φιλανθρωπική βόλτα που κάνει ο James Lee Valentine, «Wild Wolf», για το Ίδρυμα Take Care Kids.

Αυτός ο περίπατος συνεχίστηκε και ο Wild Wolf έφτασε στην Μπανγκόκ!

Μετά από 6 ημέρες σκληρού περπατήματος (ζέστη και συνθήκες δρόμου), ο James Lee Valentine έφτασε στην Μπανγκόκ. Δυστυχώς, οι πρώτες φουσκάλες στα πόδια τους άρχισαν να βασανίζουν τα πόδια του. Χθες ήταν μέρα ξεκούρασης και μετά θα συνεχίσει το ταξίδι στο Χούα Χιν.

Η Take Care Kids υποστηρίζει τον James σε αυτήν την εξαιρετική περιπέτεια που, θυμηθείτε, ξεκίνησε με την πρόθεση να συγκεντρώσει κεφάλαια για την κατασκευή της Οικογενειακής Στέγης του Ιδρύματος Take Care Kids Thailand.

Μπορείτε να υποστηρίξετε την επιχείρηση του James κάνοντας δωρεά μέσω του QR Code ή του Pay Pal στη σελίδα Facebook The Take Care Kids Foundation ΕΔΩ καθώς και να ακολουθήσει την καθημερινή του διαδρομή.

 Δωρεές μπορούν επίσης να γίνουν στο Λογαριασμός Take Care Kids Thailand Foundation στον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού Kasikorn 584-2-05272-8 ή χρησιμοποιώντας τον κωδικό QR παρακάτω.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.