Φορτηγό pickup κατεστραμμένο, οδηγός τραυματίστηκε σε περιστατικό οργής στο Πουκέτ

Πουκέτ-

Ένα φορτηγό υπέστη ζημιές και ένας οδηγός τραυματίστηκε μετά από ένα περιστατικό οργής με έναν αναβάτη μοτοσικλέτας στο Πουκέτ.

Ένα βίντεο με έναν άνδρα με κόκκινο πουκάμισο να χτυπά ένα φορτηγό και έναν οδηγό έχει γίνει viral στα τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ο οδηγός του φορτηγού ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Suriya υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία ότι το περιστατικό συνέβη στις 23 Απριλίουrd, 2023, σε έναν δρόμο στο Talad Nuea, Mueang Phuket.

Ο κύριος Σουρίγια ήταν στο κόκκινο φανάρι στο φορτηγό με τη γυναίκα του και το δίχρονο παιδί του. Ο ύποπτος, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Narong, 30, χρησιμοποίησε μια σιδερένια ράβδο μήκους 70 εκατοστών για να χτυπήσει το μπροστινό γυάλινο παρμπρίζ του φορτηγού, το πλαϊνό παράθυρο του φορτηγού και το χέρι του Σουρίγια. Ο κ. Suriya παραδέχτηκε ότι προηγουμένως υπήρξε ένα περιστατικό οργής με έναν αναβάτη μοτοσικλέτας.

Αφού το βίντεο είχε γίνει viral στα τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Narong, ο οποίος είναι ο άνδρας με το κόκκινο πουκάμισο στο viral βίντεο και ο πατέρας του παρουσιάστηκαν στην αστυνομία. Ο Narong παραδέχτηκε ότι χτύπησε το φορτηγό και τον κύριο Suriya.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω νομικές ενέργειες και οι λεπτομέρειες του περιστατικού οδικής οργής που έλαβε χώρα πριν από την επίθεση του Narong στη Suriya δεν έγιναν σαφείς στο Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.