ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο οδηγός αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες σε τροχαίο ατύχημα στην Πατόνγκ μετά από σύγκρουση στο κατάστημα μασάζ

Πατόνγκ –

Ένας οδηγός αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες αφού τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν και τέσσερα οχήματα υπέστησαν ζημιές σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Πατόνγκ που πιθανώς αφορούσε μια σύγκρουση μεταξύ δύο τοπικών ιδιοκτητών καταστημάτων μασάζ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένα βίντεο από το ατύχημα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Το βίντεο φαίνεται να δείχνει ένα κόκκινο αυτοκίνητο να τρακάρει πάνω σε μοτοσικλέτες και ανθρώπους στο Rat-U-Thit 200 Pee Road.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Patong, συνταγματάρχης Sujin Nilbodee, είπε στο Phuket Express ότι ο οδηγός, που ονομάζεται μόνο ο κύριος Panudech ή το ταϊλανδικό παρατσούκλι του Manao, αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση απώλειας περιουσίας, σωματική βλάβη που προκαλεί τραυματισμό και αλόγιστη οδήγηση που προκαλεί τραυματισμό.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.