Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν και τέσσερα οχήματα υπέστησαν ζημιές σε σύγκρουση στην Πατόνγκ μετά από σύγκρουση σε κατάστημα μασάζ – ΒΙΝΤΕΟ

Πατόνγκ –

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν και τέσσερα οχήματα υπέστησαν ζημιές μετά από τροχαίο ατύχημα στην Πατόνγκ που πιθανότατα αφορούσε μια σύγκρουση μεταξύ δύο τοπικών ιδιοκτητών καταστημάτων μασάζ.

Ένα βίντεο από το ατύχημα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Το βίντεο φαίνεται να δείχνει ένα κόκκινο αυτοκίνητο να τρακάρει πάνω σε μοτοσικλέτες και ανθρώπους στο Rat-U-Thit 200 Pee Road. Το κλιπ μπορεί να δει παρακάτω, αλλά συνιστάται η διακριτικότητα του θεατή.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Patong, συνταγματάρχης Sujin Nilbodee, είπε στο Phuket Express ότι ο οδηγός του κόκκινου οχήματος αναγνωρίστηκε μόνο ως ο κ. Manao, 25 ετών. Είναι επίσης ιδιοκτήτης ενός μικρού καταστήματος μασάζ κοντά στο σημείο του ατυχήματος.

Ο Μάνο στάθμευε το αυτοκίνητό του μπροστά σε ένα άλλο μαγαζί με μασάζ. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μασάζ, που αναγνωρίστηκε μόνο ως κύριος Pattie, χτύπησε την πόρτα του αυτοκινήτου. Ήθελε να μιλήσει με τον κ. Manao για το προηγούμενο βράδυ, όταν ο κ. Manao φέρεται να παραλίγο να τρακάρει το αυτοκίνητό του σε κάποιο από το προσωπικό του κ. Pattie.

Ο κ. Manao είπε στην αστυνομία ότι πανικοβλήθηκε πριν χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Τράκαρε με το αυτοκίνητό του τέσσερα οχήματα και τέσσερα άτομα.

Η αστυνομία της Πατόνγκ συνεχίζει τώρα την έρευνά της για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.