Ξένος τουρίστας φέρεται να κλέβει ρούχα από ένα κατάστημα στο Ao Nang

ΦΩΤΟ: MGR Online

Ao Nang -

Ένας ξένος τουρίστας φέρεται να έκλεψε ρούχα από ένα τοπικό κατάστημα στο Ao Nang του Krabi και το περιστατικό καταγράφηκε από το CCTV.

Ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ρούχων στο Ao Nang ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία του Ao Nang μαζί με πλάνα CCTV.

Είπε στην αστυνομία ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο μια ξένη τουρίστρια μπήκε μόνη της στο κατάστημα ρούχων. Έβγαλε τα ρούχα από ένα μανεκέν προτού βγει γρήγορα από το κατάστημα και φύγει με ένα μηχανάκι.

Η ιδιοκτήτρια συνειδητοποίησε ότι η κλοπή είχε συμβεί αργότερα, αφού διαπίστωσε ότι το μανεκέν ήταν γυμνό πριν ελέγξει το βίντεο του CCTV.

Τα κλεμμένα ρούχα κοστίζουν μόνο περίπου εκατό μπατ, αλλά ο θυμωμένος ιδιοκτήτης του καταστήματος ζήτησε από την αστυνομία να αναλάβει δράση και να βρει τον ύποπτο για να «κάνει ένα παράδειγμα» από αυτά για να αποθαρρύνει παρόμοια συμπεριφορά από τους τουρίστες.

Η κλοπή θα μπορούσε επίσης να δει τον τουρίστα, εάν πιαστεί, αντιμετωπίζει μια κίτρινη ή κόκκινη κάρτα στο πλαίσιο ενός συστήματος μετανάστευσης για την τιμωρία των ενοχλητικών τουριστών.

Τρεις Ινδές τουρίστες συνελήφθησαν σε αεροδρόμιο αφού έκλεψαν σορτς και ένα βραχιόλι από καταστήματα στο Άο Νανγκ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.