Δύο ξένοι τουρίστες και σκύλος κατοικίδιο ζώο αποδρά από τραυματισμούς από αδέσποτα σκυλιά Ao Nang

ΦΩΤΟ: MGR Online

Ao Nang, Krabi –

Δύο ξένοι τουρίστες και ο σκύλος τους γλίτωσαν από τραυματισμούς από πολλά αδέσποτα σκυλιά στην παραλία Ao Nang.

Οι τοπικές ειδήσεις της Ταϊλάνδης ανέφεραν το περιστατικό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μαζί με πλάνα CCTV.

Υπήρχαν περίπου έξι αδέσποτα σκυλιά στην παραλία Ao Nang και ένα αλλοδαπό ζευγάρι περπατούσε κατά μήκος της παραλίας με το κατοικίδιο σκύλο τους. Τα αδέσποτα σκυλιά έρχονταν προς τους τουρίστες επιθετικά και τους γάβγιζαν. Οι τουρίστες προσπάθησαν να διώξουν τα αδέσποτα σκυλιά αλλά δεν τα κατάφεραν.

Τελικά πήραν τον σκύλο τους και έφυγαν από την παραλία. Οι τουρίστες διαμαρτυρήθηκαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για το περιστατικό και συνέστησαν στους αρμόδιους υπαλλήλους να απομακρύνουν όλα τα αδέσποτα σκυλιά από την περιοχή.

Παρόμοιες σχετικές ιστορίες:

Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχθηκε ένας Ταϊλανδός τουρίστας που έκανε διακοπές με την Αμερικανίδα σύζυγό του στην παραλία Ao Nang.

Οι υπάλληλοι βρήκαν και έπιασαν ένα αδέσποτο σκυλί στην παραλία Ao Nang μετά από δάγκωμα τουρίστα.

Τροφή για αδέσποτα σκυλιά δώρισε ένας Ταϊλανδός τουρίστας που έκανε διακοπές με την Αμερικανίδα σύζυγό του και δέχτηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά στην παραλία Ao Nang. Λέει ότι θα επιστρέψει στο Krabi για τον γάμο της κόρης του στο εγγύς μέλλον.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.