Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Το Songkran Ends και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 17 Απριλίου 2023 έως την Κυριακή 23 Απριλίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά πέντε θανάτους, 51 τροχαία δυστυχήματα και 51 τραυματισμούς Εκστρατεία οδικής ασφάλειας του Songkran Seven Days of Danger (11 Απριλίου έως 17 Απριλίου).

Σε σύνολο επτά ημερών στην εκστρατεία, σημειώθηκαν 51 τροχαία δυστυχήματα με 51 τραυματισμούς και πέντε θανάτους (4 άνδρες 1 γυναίκα).

2. Ένας Αμερικανός τουρίστας δέχθηκε επίθεση από τους φρουρούς ενός νυχτερινού κέντρου στο Rawai που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο η ιστορία έληξε με όλα τα μέρη ευχαριστημένα και τους φύλακες να ζητούν συγγνώμη.

Ο φύλακας επιβλήθηκε πρόστιμο 1,000 μπατ από την αστυνομία του Πουκέτ για πρόκληση σωματικής βλάβης.

3. Ένας κλέφτης εισέβαλε στο σπίτι μιας διάσημης Ταϊλανδής ηθοποιού στο Πουκέτ και φέρεται να έκλεψε εκατό χιλιάδες μπατ ή περίπου 3,000 δολάρια.

Η αστυνομία είπε ότι εντοπίζει τον ύποπτο από πλάνα CCTV στο σπίτι και την κοντινή περιοχή.

4. Μια ομάδα ελέγχου πιθήκων από το Samut Sakhon άρχισε να στειρώνει πιθήκους στο Πουκέτ, το οποίο έχει πληθυσμό πάνω από 2,000.

Το έργο ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια στο Baan Yamu στο Paklok, Thalang, αφού οι ντόπιοι παραπονέθηκαν ότι πολλοί πίθηκοι είχαν ενοχλήσει κατοικημένες περιοχές.

5. Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας με αυτοκίνητο ταξί στο λόφο Patong – Karon.

Πολλοί χρήστες του δρόμου σχολίασαν ότι υπήρξαν πολλά ατυχήματα σε αυτήν την περιοχή στο παρελθόν.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.