Μεθυσμένος άνδρας ξυλοκοπεί μέχρι θανάτου φίλο του στο Πουκέτ για ένα αγενές σχόλιο

Thalang -

Ένας μεθυσμένος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον φίλο του ενώ έπιναν αλκοόλ κοντά σε μια δεξαμενή στο Thalang. Η δολοφονία φέρεται να έγινε μετά από ένα αγενές σχόλιο του θύματος στον ύποπτο.

Η αστυνομία Thalang είπε στο Phuket Express ότι ενημερώθηκε για το περιστατικό την Κυριακή (23 Απριλίουrd) κοντά στη δεξαμενή φράγματος Bang Naew στο Baan Manik, Sri Soonthorn.

Η αστυνομία, τα σωστικά συνεργεία και το Phuket Express έφτασαν στη σκηνή σε μια φυτεία καουτσούκ για να βρουν το σώμα ενός άνδρα καλυμμένο με ξεραμένο αίμα κοντά σε μια μικρή καλύβα. Δεν βρέθηκε δελτίο ταυτότητας μαζί του. Η αστυνομία πίστευε ότι ο άνδρας πέθανε τουλάχιστον δύο ημέρες πριν βρεθεί το σώμα του.

Στο σημείο κλήθηκαν ανακριτές για να εξακριβώσουν την ταυτότητα του νεκρού και κάτοικοι του χωριού κλήθηκαν στην περιοχή για να απαντήσουν σε ερωτήσεις.

Οι κάτοικοι της περιοχής είπαν αργότερα στους ερευνητές ότι ο άνδρας ονομαζόταν κ. Ταμ, ηλικίας περίπου 40 ετών και είχε καταγωγή από τη βορειοανατολική Ταϊλάνδη.

Την ίδια μέρα, ένας ντόπιος πήρε έναν ύποπτο, τον κ. Taksin Ponwong, 49, στη σκηνή για να μιλήσει με τους ανακριτές, αφού ο άγνωστος ντόπιος χωρικός είπε ότι είδε τον ύποπτο να κάνει παρέα με το θύμα αρκετές ημέρες πριν.

Ο Ταξίν παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι χρησιμοποίησε μια σιδερένια ράβδο για να χτυπήσει τον κ. Ταμ στο πρόσωπο.

Ο Ταξίν δήλωσε ότι αυτός και ο κ. Θαμ έπιναν μαζί στη φυτεία καουτσούκ αρκετές ημέρες πριν βρεθεί το σώμα του Ταμ όταν ο κ. Θαμ τον έβριζε.

Αν και ο Ταμ ισχυρίστηκε ότι η προσβολή ήταν απλώς κοροϊδία και αστείο, ο Ταξίν είπε ότι εξοργίστηκε με το σχόλιο και στη συνέχεια χτύπησε τον Θαμ μέχρι θανάτου με μια κοντινή σιδερένια μπάρα. Το ακριβές σχόλιο δεν κοινοποιήθηκε από τον Ταξίν.

Η αστυνομία του Thalang είπε στο Phuket Express ότι ο Taksin αντιμετωπίζει κατηγορίες για σωματική βλάβη που προκάλεσε θάνατο και σχεδιάζει να ομολογήσει την ενοχή του.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.