Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από συντριβή μικρού λεωφορείου με ξένους τουρίστες στο Πουκέτ

Wichit -

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα μικρό λεωφορείο γεμάτο ξένους τουρίστες συνετρίβη σε μια στροφή στο Wichit του Mueang Phuket.

Η αστυνομία του Wichit ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το πρωί της Δευτέρας (24 Απριλίουth) στον δρόμο Mueang Chao Fa στο Wichit.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν το κατεστραμμένο λεωφορείο στην άκρη του δρόμου. Έξι άγνωστοι τραυματίστηκαν ελαφρά, μεταξύ των οποίων και ξένοι τουρίστες. Μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια.

Ο οδηγός του λεωφορείου, ο κ. Arnon Channarong, 30 ετών, είπε στο Phuket Express ότι κατευθύνονταν προς τη Rassada από την Patong και δεν ήταν εξοικειωμένος με τη διαδρομή. Έτσι, χρησιμοποίησε έναν πλοηγό GPS στο κινητό του τηλέφωνο πριν χάσει τον έλεγχο σε μια καμπύλη.

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι δεν βρέθηκε αλκοόλ στο τεστ αναπνοής του οδηγού, αλλά πιστεύεται ότι μπορεί να αποσπάστηκε η προσοχή του κοιτάζοντας το GPS του. Καμία κατηγορία δεν υποβλήθηκε αμέσως από την αστυνομία του Wichit εναντίον του οδηγού, αλλά θα μπορούσε να είναι ακόμη επικείμενη.

Αυτό δεν είναι το πρώτο πρόσφατο ατύχημα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στο Πουκέτ, αν και τα περισσότερα εμπλέκονται με μίνι βαν. Για παράδειγμα, αυτό το πρόσφατο ατύχημα με μίνι βαν στην Καμάλα τραυμάτισε δύο Γάλλους τουρίστες πριν από αρκετές εβδομάδες.

Στα μέσα Μαρτίου, τέσσερις ξένοι τουρίστες τραυματίστηκαν όταν δύο μίνι βαν συγκρούστηκαν στην Πατόνγκ, όπως φαίνεται εδώ.

Αλλού στη Thaland, σε τραγικό δυστύχημα στο Nakhon Si Thammarat πρόσφατα έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετοί τραυματίστηκαν σε ατύχημα με μίνι βαν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.