Minivan ανατρέπει έξι πόλους ισχύος στο Πουκέτ, τραυματίστηκε ο οδηγός

Πουκέτ -

Ένα μίνι βαν του Πουκέτ χτύπησε έξι στύλους ηλεκτρικού ρεύματος τις λίγες ώρες σήμερα, 23 Απριλίου. Ο οδηγός τραυματίστηκε χωρίς θάνατο.

Το ατύχημα, το οποίο συνέβη στην οδό Koh Kaew-Ban Sam Kong στην περιοχή Mueang του Πουκέτ, αναφέρθηκε στην αστυνομία του Mueang Phuket στις 02:30 π.μ.

Ο τόπος του ατυχήματος ήταν δρόμος με δύο λωρίδες. Στο σημείο ανακαλύφθηκαν έξι κατεστραμμένοι στύλοι κοινής ωφέλειας μαζί με ένα τσαλακωμένο μίνι βαν και έναν άγνωστο άνδρα που είχε κολλήσει μέσα.

Οι αρχές βοήθησαν τον άνδρα και τον μετέφεραν εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο. Υπέστη τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή του. Οι αστυνομικοί έκλεισαν επίσης προσωρινά την περιοχή μόλις διαπίστωσαν ότι οι στύλοι είχαν διαρροή ρεύματος.

Η αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ο οδηγός συγκρούστηκε με το μίνι βαν του με τον στύλο και τον γκρέμισε, οδηγώντας σε άλλους στύλους που έπρεπε να τραβηχτούν κάτω.

Τα ακριβή αίτια της συντριβής είναι ακόμη υπό διερεύνηση.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.