ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο καθαρισμός λαδιών συνεχίζεται μετά τη μερική βύθιση του πλοίου Samui

Donsak, Surat Thani -

Ο καθαρισμός λαδιού συνεχίστηκε μετά την ανεύρεση λεκέδων λαδιού σε άλλες περιοχές στο Donsak μετά τη μερική βύθιση ενός πορθμείου Samui.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένα πορθμείο βυθίστηκε μερικώς και υπέστη ζημιές μετά από χτύπημα από κύματα σε μια προβλήτα κοντά στο νησί Samui.

Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Surat Thani είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ενημερώθηκαν ότι βρέθηκε κηλίδα πετρελαίου στη θάλασσα και στην παραλία Nang Kam στο Donsak μετά από διαρροή πετρελαίου από το πορθμείο Samui το οποίο ήταν μερικώς βυθισμένο.

Τώρα, για την ενημέρωση μας:

Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Surat Thani είπε στο Phuket Express ότι η ακτοπλοϊκή εταιρεία έχει ενημερωθεί να αναφέρει ενημερώσεις σχετικά με τη διαδικασία καθαρισμού στο Γραφείο Φυσικών και Περιβαλλοντικών Πόρων της Ταϊλάνδης σε ένα μήνα.

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία έχει στείλει προσωπικό για καθαρισμό πετρελαίου σε πολλές παραλίες, όπως η παραλία Nangkam, το Laem Pratab, το Klong Tam και το Talet Bay. Είπαν ότι ο καθαρισμός του λαδιού μπορεί να ελεγχθεί σε μικρότερες περιοχές. Η εταιρεία έχει επίσης συζητήσει με τους ντόπιους συμβουλές για την αποκατάσταση του τοπικού τουρισμού στο μέλλον.

*************************************

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.