Το λιμάνι Raja Ferry θα αναστείλει προσωρινά τα δρομολόγια των φέρι στα δρομολόγια Phangan προς Samui

Surat Thani -

Η εταιρεία Raja Ferry θα αναστείλει προσωρινά τις ακτοπλοϊκές γραμμές στα δρομολόγια Phangan προς Samui.

Η εταιρεία Raja Ferry ανακοίνωσε το Σάββατο (22 Απριλίου) "Το λιμάνι Raja Ferry θα αναστείλει τη γραμμή φέρι από το νησί Phangan προς το νησί Samui και από το νησί Samui στο νησί Phangan από τις 23 Απριλίου έως τις 25 Απριλίου 2023."

«Οι πελάτες που έχουν ήδη κάνει κράτηση εισιτηρίων εκ των προτέρων την ημερομηνία και την ώρα μπορούν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων ηλεκτρονικά μέσω της γραμμής @rajaferryport. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία." Η ανακοίνωση διαβάστηκε.

Το Phuket Express σημείωσε ότι η εταιρεία δεν έδωσε κανέναν λόγο για τον οποίο πρέπει να αναστείλει την υπηρεσία φέρι μποτ.

Ένα πορθμείο βυθίστηκε μερικώς και υπέστη ζημιές μετά από χτύπημα από κύματα σε μια προβλήτα κοντά στο νησί Samui.

Ένας λεκές λαδιού βρέθηκε σε μια παραλία στο Donsak μετά από μερική βύθιση ενός πλοίου Samui.

Ο καθαρισμός λαδιού συνεχίστηκε μετά την ανεύρεση λεκέδων λαδιού σε άλλες περιοχές στο Donsak μετά τη μερική βύθιση ενός πορθμείου Samui.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.