Βρέθηκε πετρέλαιο στην παραλία μετά τη μερική βύθιση του πλοίου Samui

Donsak, Surat Thani-

Ένας λεκές λαδιού βρέθηκε σε μια παραλία στο Donsak μετά από μερική βύθιση ενός πλοίου Samui.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένα πορθμείο βυθίστηκε μερικώς και υπέστη ζημιές μετά από χτύπημα από κύματα σε μια προβλήτα κοντά στο νησί Samui.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Surat Thani είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ενημερώθηκαν ότι βρέθηκε κηλίδα πετρελαίου στη θάλασσα και στην παραλία Nang Kam στο Donsak μετά από διαρροή πετρελαίου από το πορθμείο Samui το οποίο ήταν μερικώς βυθισμένο.

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία ενημερώθηκε πριν σταλεί το προσωπικό της να καθαρίσει πετρέλαιο στην παραλία. Χρησιμοποίησαν το 'bioQ Oil Spill Cleanup' που είναι ένας φυσικός μικροοργανισμός που μπορεί να επιταχύνει την αποσύνθεση του πετρελαίου. Ο φυσικός μικροοργανισμός δεν προκαλεί δυσάρεστη οσμή ούτε έχει κάποια τοξίνη που επηρεάζει ανθρώπους και ζώα.

Οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν το θέμα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.