Η TAT μεταφέρει το «Amazing Thailand Roadshow» σε περισσότερες κινεζικές πόλεις

Το «Amazing Thailand Road Show to China 2023, Phuket & the Andaman+» επισκέπτεται το Chongqing, το Πεκίνο και το Nanjing για να ενισχύσει την εμπιστοσύνη στην Ταϊλάνδη ως προτιμώμενο προορισμό για τους Κινέζους τουρίστες.

Μπανγκόκ, 20 Απριλίου 2023 – Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) ηγείται μιας ισχυρής αντιπροσωπείας 56 ταϊλανδικών τουριστικών φορέων στο «Amazing Thailand Road Show to China 2023, Phuket & the Andaman+» από 17-21 Απριλίου, με επισκέψεις στις τρεις βασικές πόλεις του Chongqing , Πεκίνο και Ναντζίνγκ, για να επαναλάβουν ότι η Ταϊλάνδη παραμένει προτιμώμενος προορισμός για τους Κινέζους ταξιδιώτες.

Το roadshow «Amazing Thailand Road Show to China 2023, Phuket & the Andaman+» επισκέφτηκε για πρώτη φορά το Chongqing στις 17 Απριλίου, μετά το Πεκίνο στις 19 Απριλίου και θα επισκεφθεί το Nanjing στις 21 Απριλίου. Ακολουθεί το «Amazing Thailand Amazing New Chapters Roadshow to China 2023» τον Φεβρουάριο, το οποίο επισκέφθηκε τη Σαγκάη, το Τσενγκντού και το Γκουανγκζού.

Ο κ. Tanes Petsuwan, Αναπληρωτής Κυβερνήτης της TAT για το Διεθνές Μάρκετινγκ – Ασία και Νότιο Ειρηνικό, είπε «Το roadshow δίνει έμφαση στην προώθηση ποιοτικών τουριστικών εμπειριών στην Ταϊλάνδη, εστιάζοντας ιδιαίτερα σε μια τεράστια γκάμα τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται στο Πουκέτ και τις κοντινές παράκτιες περιοχές Andaman. Σε αυτό το βαθμό, είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε ενθουσιώδεις επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των Ταϊλανδών προμηθευτών και των επαγγελματιών του τουρισμού της Κίνας, και τη συνεχιζόμενη εμπιστοσύνη στην Ταϊλάνδη ως προτιμώμενο προορισμό για τους Κινέζους τουρίστες».

Το «Amazing Thailand Road Show to China 2023, Phuket & the Andaman+», που διοργανώνεται από κοινού με την Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων του Πουκέτ, συμμετέχουν 38 επιχειρήσεις ξενοδοχείων και θέρετρων, έξι ταξιδιωτικά γραφεία, έξι τουριστικοί προορισμοί, τρεις άλλοι τύποι τουριστικών φορέων και τρεις στρατηγικούς εταίρους του ΤΑΤ.

Εκτός από ευκαιρίες επιχειρηματικής συζήτησης, οι τουριστικοί φορείς της Κίνας στις τρεις πόλεις ενημερώνονται επίσης για ποιοτικά τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες στην Ταϊλάνδη, ιδιαίτερα στο Πουκέτ και στην περιοχή Ανταμάν, ενώ για τους Ταϊλανδούς τουριστικούς πωλητές υπάρχει ενημέρωση για την αγορά της Κίνας από το γραφείο ΤΑΤ σε κάθε πόλη που επισκέπτεται.

Στις 17 Απριλίου στο Chongqing, το roadshow παρουσίασε πάνω από 200 Κινέζους επαγγελματίες του τουρισμού από 101 εταιρείες που συμμετείχαν σε επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις και ενημερώσεις για τον τουρισμό της Ταϊλάνδης.

Το roadshow έχει επίσης στόχο να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την πιο πρόσφατη καμπάνια μάρκετινγκ της TAT για την κινεζική αγορά που ονομάζεται «Tiew Muang Thai Ying Pai Ying Sanook» (όσο περισσότερο κάποιος ταξιδεύει στην Ταϊλάνδη, τόσο περισσότερη διασκέδαση απολαμβάνει) καμπάνια. Στόχος του είναι να τονίσει ότι η Ταϊλάνδη παραμένει κορυφαίος τουριστικός προορισμός για τους Κινέζους ταξιδιώτες και να προωθήσει μια ποικιλία ποιοτικών τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στον τρόπο ζωής διαφορετικών κινεζικών ταξιδιωτικών τμημάτων.

Το Chongqing, το Πεκίνο και το Nanjing είναι από τις οικονομικά σημαντικές πόλεις της Κίνας, με πτητικές συνδέσεις προς την Ταϊλάνδη. Εκτελούνται κατά μέσο όρο 25 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Τσονγκκίνγκ και Μπανγκόκ, 14 πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Πεκίνου και Μπανγκόκ και 23 πτήσεων την εβδομάδα μεταξύ Ναντζίνγκ και Μπανγκόκ.

Από την 1η Ιανουαρίου έως τις 10 Απριλίου 2023, το βασίλειο κατέγραψε 614,338 Κινέζους τουρίστες, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία του Υπουργείου Τουρισμού και Αθλητισμού.

«Με πάνω από 11 εκατομμύρια Κινέζους τουρίστες να επισκέπτονται το 2019, η Κίνα είναι μια σημαντική τουριστική αγορά για την Ταϊλάνδη και καθώς συνεχίζει να ανακάμπτει, η TAT αναμένει ότι οι οδικές εκθέσεις στην Κίνα φέτος θα βοηθήσουν την Ταϊλάνδη να πετύχει τον στόχο της να υποδεχθεί 9 εκατομμύρια Κινέζους τουρίστες το 2023 », κατέληξε ο κ. Τάνες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.