Η TAT εγκαινιάζει την υπερβολή φωτισμού «Vijitr» στο Nakhon Si Thammarat και σε άλλες περιοχές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: phramahathat-heritage

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Πραγματοποιώντας μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 2023, οι εκδηλώσεις προωθούν ουσιαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες και την εθνική προσπάθεια για πιο βιώσιμο τουρισμό.

Μπανγκόκ, 20 Απριλίου 2023 – Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (TAT) διοργανώνει το «Vijitr'  εξωφρενικές εκδηλώσεις φωτός και ήχου σε πέντε περιοχές της Ταϊλάνδης μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 2023, σύμφωνα με τη στρατηγική για την προώθηση ουσιαστικών ταξιδιωτικών εμπειριών και την ώθηση προς πιο βιώσιμο τουρισμό.

Ο κ. Phiphat Ratchakitprakarn, Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού, είπε "Αυτό 'Vijitr' Ο φωτισμός σε 5 περιοχές αξιοποιεί το μάρκετινγκ εκδηλώσεων για να προσφέρει μια πιο καθηλωτική και αξέχαστη εμπειρία εκδηλώσεων στους εγχώριους τουρίστες και να εμπνεύσει περισσότερα ταξίδια και διανυκτερεύσεις σε διάφορες επαρχίες. Τελικά, το έργο αναμένεται να συμβάλει στη διανομή του τουριστικού εισοδήματος και στις πέντε περιοχές μέσω της αφήγησης και της χρήσης φωτεινών, χρωμάτων και ηχητικών ατραξιόν».

Η "VijitrΤο έργο ξεκίνησε ως απάντηση σε μια πρόσφατη έρευνα σχετικά με την ταξιδιωτική συμπεριφορά των εγχώριων τουριστών κατά το τρίτο τρίμηνο του 2022, η οποία διαπίστωσε ότι ο αντίκτυπος της πανδημίας στα ταξίδια είχε μειωθεί και ότι τα γεγονότα ήταν ένας καλός τρόπος για την τόνωση των ταξιδιών μεταξύ διαφορετικών επαρχιών σε όλη τη χώρα.

Η ΤΑΤ έχει προγραμματίσει να διοργανώσει το «Vijitr' εξωφρενικές εκδηλώσεις φωτός και ήχου στις πέντε περιοχές της Ταϊλάνδης – Κεντρική, Βορειοανατολική, Βόρεια, Νότια και Ανατολική Περιφέρεια.

Νότια Περιοχή: "Vijitr - Η ιστορία του Nakhon Si Thammarat"
20-28 Μαΐου σε διάφορα ορόσημα στο Nakhon Si Thammarat

Κεντρική Περιοχή: "Mu Light Experiences - Vijitr Mu-te-lu)"
29 Απριλίου-7 Μαΐου στο ICONSIAM, στο κεντρικό ταχυδρομείο γνωστό και ως Grand Postal Building και στο πάρκο Wachirabenchathat (Rot Fai Park) στην Μπανγκόκ

Αυτή η εξαιρετική παράσταση φωτός και ήχου αντανακλά τις τοπικές πεποιθήσεις για το φως του φεγγαριού και το μπάνιο στο φως του φεγγαριού για θετική ενέργεια και ευημερία. Το θέαμα περιλαμβάνει υδάτινο χαρακτηριστικό πολυμέσων, φωτισμό, χαρτογράφηση προβολής και στοιχεία εγκατάστασης τρισδιάστατου φωτισμού, μαζί με διάφορες άλλες δραστηριότητες.

Βορειοανατολική περιοχή: "Vijitr Nakhon Phanom - Η πόλη της ευτυχίας στον ποταμό Μεκόνγκ"
27 Μαΐου-4 Ιουνίου στις όχθες του ποταμού Μεκόνγκ στο Nakhon Phanom

Με μια πολύχρωμη ατμόσφαιρα δίπλα στον διάσημο ποταμό Μεκόνγκ, αυτή η εκδήλωση περιλαμβάνει μια παράσταση φωτός και ήχου με χαρακτηριστικά χαρτογράφησης και φωτισμού, μαζί με πολλές άλλες διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Αυτή η συναρπαστική εκδήλωση φωτός και ήχου περιλαμβάνει τρισδιάστατη χαρτογράφηση, φωτισμό, εγκατάσταση φωτός, περιήγηση στην πόλη και τεχνικές αφήγησης και διάφορες άλλες δραστηριότητες σε διάφορα ορόσημα.

Βόρεια Περιοχή: "Vijitr @ Chiang Rai: Wiang of Light"
20-28 Μαΐου σε διάφορα ορόσημα στο Τσιάνγκ Ράι

Γεμάτο με τη γοητεία του πολιτισμού Lanna, αυτή η μεγάλη εκδήλωση περιλαμβάνει δραστηριότητες απόδοσης φωτός και ήχου με τρισδιάστατη χαρτογράφηση, φωτισμό, εγκατάσταση φωτός και τεχνικές τρισδιάστατης προβολής.

Ανατολική Περιοχή: "Vijitr @ Rayong: Η πόλη της ευτυχίας στην Ανατολή"
27 Μαΐου-4 Ιουνίου στο Mangrove Forest Learning Center, Phra Chedi Klang Nam, Rayong

Αυτή η συναρπαστική υπερβολή φωτός και ήχου περιλαμβάνει χαρτογράφηση προβολής σε ένα νησί μέσα στο νερό, τον πολύχρωμο υποβρύχιο κόσμο των μεδουσών, σόου φωτισμού στη Γέφυρα του Fine Way, επίδειξη πυροτεχνημάτων και μουσικές παραστάσεις από κορυφαίους καλλιτέχνες, σε μια έκταση άνω των 2 τ. km και έχει σχεδιαστεί για να είναι «μια γη πέρα ​​από τη φαντασία».

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Κέντρο Επικοινωνίας TAT ή καλέστε στο 1672 Travel Buddy.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.