Αμερικανός τουρίστας πνίγεται στο νησί Phi Phi στο Krabi

Κράμπι –

Ένας Αμερικανός τουρίστας πνίγηκε στο σπήλαιο των Βίκινγκ κοντά στο νησί Phi Phi στο Krabi.

Η αστυνομία του Koh Phi Phi είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό την Τρίτη (18 Απριλίου) όταν ένας 51χρονος Αμερικανός πνίγηκε μπροστά από το Σπήλαιο των Βίκινγκ σε μια περιοχή καταδύσεων κοραλλιών κοντά στο Phi Phi Lay στο Ao Υποπεριοχή Nang, περιοχή Mueang Krabi. (Το Phuket Express αποκρύπτει το όνομά του εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας.)

Ένας ξεναγός, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό από τις αρχές επιβολής του νόμου, είπε στην αστυνομία ότι ο τουρίστας ήταν αρχικά ζωντανός και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο μετά από επείγουσα ανάγκη που οδήγησε στον πνιγμό του. Οι γιατροί και οι γιατροί στο νοσοκομείο παρείχαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αλλά ο άνδρας διαπιστώθηκε ο θάνατός του λίγο μετά την άφιξή του στο νοσοκομείο.

Ο ξεναγός είπε επίσης στην αστυνομία ότι ο Αμερικανός τουρίστας ταξίδευε με άλλους εννέα φίλους. Η αστυνομία του Koh Phi Phi συνεχίζει την έρευνά της για να προσδιορίσει την ακριβή αιτία θανάτου ενώ συνεργάζεται με την αμερικανική πρεσβεία και τα μέλη της οικογένειας του θύματος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.