Ο κλέφτης μοτοσικλετών της Patong συνελήφθη με βοήθεια από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πατόνγκ –

Ένας κλέφτης μοτοσικλετών στην Πατόνγκ συνελήφθη στο Ραβάι με κάποια βοήθεια από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβε έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Chanchai, 30 ετών, από τη Songkhla. Συνελήφθη στο Rawai με κλεμμένο μηχανάκι. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή.

Η σύλληψη έγινε αφότου ο ιδιοκτήτης μοτοσικλέτας, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της Patong. Έλεγξαν πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης κοντά, τα οποία έδειχναν καθαρά το πρόσωπο του υπόπτου. Ο ιδιοκτήτης μοτοσικλέτας δημοσίευσε το βίντεο CCTV στην τοπική ομάδα του Facebook στο Newshawk Phuket.

Οι ντόπιοι στο Rawai αναγνώρισαν το πρόσωπο του υπόπτου και την κλεμμένη μοτοσικλέτα από την ομάδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ανέφεραν την ταυτότητά του στην αστυνομία του Chalong προτού συλλάβουν τον ύποπτο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.