Δεκάδες ψεύτικες φάλαινες δολοφόνοι εντοπίστηκαν στο Phang Nga

Phang Nga -

Δεκάδες ψεύτικες φάλαινες δολοφόνοι εντοπίστηκαν κοντά στο νησί Similan στο Phang Nga.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουρισμού Phang Nga κ. Lertsak Pomklin είπε στο Phuket Express ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο ειδοποιήθηκε από έναν ξεναγό για τις φάλαινες. Ο ξεναγός βρισκόταν σε ένα τουριστικό σκάφος με τουρίστες που κατευθύνονταν στο νησί Similan.

Όταν το τουριστικό σκάφος ήταν μεταξύ του νησιού Payu (7th Νησί) και νησί Σιμιλάν (8th Island), ο καπετάνιος του σκάφους επιβράδυνε αμέσως το σκάφος αφού εντόπισε μια τεράστια ομάδα ψεύτικων φαλαινών δολοφόνων. Δεκάδες από αυτά ήταν ορατά για περισσότερο από δέκα λεπτά πριν εξαφανιστούν κάτω από το νερό. Οι τουρίστες χάρηκαν πολύ που τους είδαν.

Το Phuket Express σημείωσε ότι η ψεύτικη φάλαινα δολοφόνος περιλαμβάνεται στον νόμο περί προστασίας και προστασίας της άγριας ζωής της Ταϊλάνδης.

Μια φάλαινα Bryde's εντοπίστηκε κοντά στο νησί Ta Chai στο Phang Nga.

Δύο φάλαινες Bryde's εντοπίστηκαν κοντά στο νησί Similan στο Phang Nga.

Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες ενθουσιάστηκαν αφού εντόπισαν μια ομάδα δελφινιών στο εθνικό πάρκο Mu Ko Surin στην περιοχή Khura Buri.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.