Συνολικά πέντε θάνατοι στην εκστρατεία οδικής ασφάλειας του Πουκέτ Songkran's Seven Days of Danger 

Πουκέτ -

Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά πέντε θανάτους, 51 τροχαία ατυχήματα και 51 τραυματισμούς στην εκστρατεία οδικής ασφάλειας του Songkran Seven Days of Danger (11 Απριλίου έως 17 Απριλίου).

Το γραφείο Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του Πουκέτ (DDPM) ενημέρωσε στο Phuket Express σήμερα (18 Απριλίου) λεπτομέρειες για την έβδομη ημέρα (17 Απριλίου) της εκστρατείας τροχαίων ατυχημάτων «Songkran Seven Days of Danger».

Στις 17 Απριλίου, δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στην περιοχή Mueang με δύο τραυματισμούς. Ένα ατύχημα με έναν τραυματισμό σημειώθηκε στην περιοχή Thalang. Τέσσερα ατυχήματα με τέσσερις τραυματίες σημειώθηκαν στην περιοχή Kathu.

Συνολικά την έβδομη ημέρα σημειώθηκαν επτά τροχαία ατυχήματα με επτά τραυματίες (2 άνδρες και 5 γυναίκες). Τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα προκλήθηκαν από υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και τα περισσότερα θύματα δεν φορούσαν κράνος.

Σε σύνολο επτά ημερών στην εκστρατεία, σημειώθηκαν 51 τροχαία δυστυχήματα με 51 τραυματισμούς και πέντε θανάτους (4 άνδρες 1 γυναίκα).

Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά 44 τροχαία ατυχήματα σε έξι ημέρες (11 Απριλίου – 16 Απριλίου) στην εκστρατεία τροχαίων ατυχημάτων Seven Days of Danger του Songkran (11 Απριλίου έως 17 Απριλίου).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.