Αμερικανός τουρίστας δέχτηκε επίθεση από φρουρούς νυχτερινού κέντρου στο Rawai, ο φρουρός επιβλήθηκε πρόστιμο

Rawai -

Ένας Αμερικανός τουρίστας δέχθηκε επίθεση από τους φρουρούς ενός νυχτερινού κέντρου στο Rawai που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο η ιστορία έληξε με όλα τα μέρη ευχαριστημένα και τους φύλακες να ζητούν συγγνώμη.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Chalong, συνταγματάρχης Ekkarat Plaiduang, είπε στο Phuket Express για την κατάσταση το πρωί της Δευτέρας (17 Απριλίου). Στις 9 Απριλίουth ΚΥΡΙΟΣ. Ο BRYCE ALAN TERZIAN, 33 ετών, Αμερικανός υπήκοος, υπέβαλε αναφορά για το περιστατικό στην αστυνομία του Chalong.

Ο Τερζιάν είπε στην αστυνομία ότι στις 8 Απριλίουth, βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Rawai. Μάλωσε με τον DJ προτού φέρεται να τον διώξει από το νυχτερινό κέντρο από έναν φύλακα. Ένας άλλος σεκιουριτάς του επιτέθηκε ενώ ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα μετά την απομάκρυνσή του από το χώρο.

Η ακριβής αιτία της λογομαχίας και η απομάκρυνση του κ. Terzian από τον σύλλογο ήταν ασαφής και κανένα μέρος δεν διευκρίνισε το θέμα.

Το Phuket Express σημείωσε ότι όλη η ιστορία ήρθε στο φως γιατί μετά την καταγγελία του κ. TERZIAN στην αστυνομία δεν συνέβη τίποτα για πολλές μέρες και αποφάσισε να πάει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για βοήθεια, με αποτέλεσμα το βίντεο του περιστατικού να γίνει viral.

Ο συνταγματάρχης Ekkarat είπε στο Phuket Express ότι το απόγευμα της Δευτέρας (17 Απριλίουth) Ο κ. Prasert Mardsatun, 45 ετών, ο εν λόγω φύλακας που κατηγορείται ότι κλώτσησε το θύμα, συναντήθηκε με τον κ. TERZIAN στο αστυνομικό τμήμα Chalong. Και οι δύο κατάλαβαν τι συνέβη και ο κ. Prasert ζήτησε συγγνώμη από τον κ. TERZIAN και ο κ. TERZIAN είπε σε αντάλλαγμα ότι δεν ήθελε να κινηθεί νομικά εναντίον του κ. Prasert.

Ο κ. Terzian είπε ότι θα επιστρέψει στην Αμερική σύντομα και ότι θέλει να απολαύσει τον χρόνο του στο Πουκέτ αντί να επιστρέψει ξανά στο αστυνομικό τμήμα για την υπόθεση ή να εμπλακεί σε μια μακρά δικαστική μάχη.

Ωστόσο, ο κ. Prasert επιβλήθηκε πρόστιμο 1,000 μπατ από την αστυνομία του Πουκέτ για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Επιπλέον, ο διευθυντής του νυχτερινού κέντρου πλήρωσε για όλες τις θεραπείες για τον τραυματισμό του κ. ΤΕΡΖΙΑΝ. Το ακριβές όνομα του συλλόγου αποκρύφτηκε από την αστυνομία του Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.