Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Γιορτές Songkran και άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 έως την Κυριακή 16 Απριλίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Η εκστρατεία οδικής ασφάλειας «Songkran Seven Days of Danger» σε όλη τη χώρα φέτος ξεκινά την Τρίτη (11 Απριλίουth) έως τη Δευτέρα (17 Απριλίουth).

Οι κύριοι θάνατοι από τροχαία ατυχήματα προκλήθηκαν από οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και μη χρήση ζώνης ασφαλείας και κράνους.

2. Περισσότεροι από 200,000 τουρίστες θα επισκεφθούν το Πουκέτ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Songkran που θα αποφέρει τουλάχιστον 4.5 δισεκατομμύρια μπατ, λέει η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης.

Μέχρι τα μέσα του τρέχοντος έτους, οι Κινέζοι τουρίστες θα είναι οι κορυφαίοι επισκέπτες στο Πουκέτ. Περισσότεροι Κινέζοι τουρίστες είναι νεότεροι από το παρελθόν και ξοδεύουν περισσότερα χρήματα.

3. Ένας υπάλληλος κουζίνας σε ξενοδοχείο στο Thalang πέθανε μετά από μαχαίρι από συνάδελφό του.

Ο ύποπτος, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Sarayut, 20 ετών, συνελήφθη αμέσως.

4. Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά δύο θανάτους σε τέσσερις ημέρες της εκστρατείας του Songkran Seven Days of Danger τροχαίων ατυχημάτων (11 Απριλίου έως 17 Απριλίου).

Τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα προκλήθηκαν από υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και τα περισσότερα θύματα ήταν εκείνοι που δεν φορούσαν κράνος.

5. Περισσότερα από 19,000 άτομα συμμετείχαν την πρώτη μέρα του Central Phuket Presents Big Island Water Fun 2023.

Μια από τις μεγάλες γιορτές του Songkran γινόταν για πέντε μέρες και νύχτες στο Central Phuket.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.