Το Πουκέτ αναφέρει τρία ατυχήματα την πέμπτη ημέρα της εκστρατείας οδικής ασφάλειας των επτά επικίνδυνων ημερών

Πουκέτ -

Οι αρχές του Πουκέτ ανέφεραν τρία τροχαία ατυχήματα χωρίς θάνατο την πέμπτη ημέρα (15 Απριλίου) της εκστρατείας για την οδική ασφάλεια των Επτά Επικίνδυνων Ημερών.

Το Γραφείο Πρόληψης και Μετριασμού των Καταστροφών του Πουκέτ (DDPM) δήλωσε σήμερα, 16 Απριλίου, ότι σημειώθηκαν τρία τροχαία ατυχήματα χθες με τρεις τραυματίες, έναν άνδρα και δύο γυναίκες.

Δεν υπήρξαν θύματα.

Μετά από τέσσερις ημέρες στην εκστρατεία για την ασφάλεια, σημειώθηκαν 37 τροχαία ατυχήματα με 39 τραυματισμούς και δύο θανάτους. Η εκστρατεία θα διαρκέσει έως τις 17 Απριλίου.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.