Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για ναρκωτικά που αντιστάθηκαν στη σύλληψη και προσπάθησαν να διαφύγουν από την αστυνομία στο Πουκέτ

Rawai, Πουκέτ –

Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για ναρκωτικά που προσπαθούσαν να ξεφύγουν από την καταδίωξη της αστυνομίας στο Rawai.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη ότι δύο ύποπτοι για ναρκωτικά οδηγούσαν μια μοτοσικλέτα στην Wiset Road στο Rawai.

Η περιπολική αστυνομία του Πουκέτ κυνήγησε τη μοτοσικλέτα του υπόπτου ακολουθώντας την υπόδειξη, αλλά ο αναβάτης της μοτοσικλέτας αρνήθηκε να παρασυρθεί ή να συμμορφωθεί με τις οδηγίες επιβολής του νόμου. Στη συνέχεια, ο μοτοσικλετιστής έπεσε πάνω σε ένα σεντάν προσπαθώντας να ξεφύγει από την αστυνομία και ο ύποπτος και ο συνοδηγός του άφησαν τη μοτοσικλέτα πριν τρέξουν τρέχοντας και πηδήξουν στο πίσω μέρος ενός τυχαίου φορτηγού.

Οι ύποπτοι συνελήφθησαν αργότερα με τη βοήθεια πολλών αστυνομικών, ενώ ένας ύποπτος ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Tossapon, 32 ετών.

Ο Tossapon παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι είχε κάνει πρόσφατα χρήση ναρκωτικών και θα του απαγγελθούν κατηγορίες για αυτό και για χειρισμό μοτοσικλέτας υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο άλλος ύποπτος ονομαζόταν μόνο ο κύριος Άρθιτ, 37. Ήταν ο συνεπιβάτης της μηχανής και του βρέθηκαν 8 χάπια μεθαμφεταμίνης. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1, ενώ και οι δύο άνδρες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για αντίσταση στη σύλληψη και διαφυγή της αστυνομίας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.