Συνολικά, 2 θάνατοι σε τέσσερις ημέρες από την εκστρατεία οδικής ασφάλειας του Πουκέτ Songkran Seven Days of Danger

Πουκέτ -

Το Πουκέτ έχει ανακοίνωσε συνολικά δύο θανάτους σε τέσσερις ημέρες του Εκστρατεία τροχαίων ατυχημάτων του Songkran Seven Days of Danger (11 Απριλίου έως 17 Απριλίου).

Το Γραφείο Πρόληψης και Μετριασμού των Καταστροφών του Πουκέτ (DDPM) είπε στο Phuket Express σήμερα (15 Απριλίου) λεπτομέρειες για την τέταρτη ημέρα (14 Απριλίου) της εκστρατείας τροχαίων ατυχημάτων «Songkran's Seven Days of Danger».

Συνολικά, την τέταρτη ημέρα σημειώθηκαν 11 τραυματισμοί (8 άνδρες και 3 γυναίκες) σε συνολικά εννέα ατυχήματα.

Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στην περιοχή Mueang με δύο τραυματίες. Τρία τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στην περιοχή Thalang με τέσσερις τραυματίες και ένα θάνατο που ήταν γυναίκα.

Ωστόσο, το DDPM του Πουκέτ δεν έδωσε στη δημοσιότητα άλλες λεπτομέρειες για το ατύχημα με έναν θάνατο. Τέσσερα τροχαία δυστυχήματα με πέντε τραυματίες σημειώθηκαν στην περιοχή Kathu.

Σε σύνολο τεσσάρων ημερών στην εκστρατεία για την ασφάλεια σημειώθηκαν 34 τροχαία ατυχήματα με 36 τραυματίες και δύο νεκρούς.

Τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα προκλήθηκαν από υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και τα περισσότερα θύματα ήταν εκείνοι που δεν φορούσαν κράνος.

Το Πουκέτ ανακοίνωσε επτά τροχαία ατυχήματα την τρίτη ημέρα (13 Απριλίου) στην εκστρατεία οδικών ατυχημάτων Seven Days of Danger του Songkran (11 Απριλίου έως 17 Απριλίου).

Το Πουκέτ ανακοίνωσε τον πρώτο θάνατο της εκστρατείας του Songkran Seven Days of Danger τροχαίων ατυχημάτων (11 Απριλίου έως 17 Απριλίου) τη δεύτερη ημέρα (12 Απριλίου).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.