Άνδρας συνελήφθη στην Πατόνγκ για φερόμενη παράνομη πώληση μπουμπουκιών κάνναβης

Πατόνγκ –

Ένας άνδρας συνελήφθη στην Πατόνγκ επειδή φέρεται να πούλησε παράνομα μπουμπούκια κάνναβης και ότι δεν μπορούσε να παρουσιάσει νόμιμη άδεια πώλησης κάνναβης.

Το βράδυ της Πέμπτης (13 Απριλίουth) μια ομάδα από το Επαρχιακό Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Πουκέτ και την αστυνομία της Πατόνγκ επιθεώρησαν καταστήματα κάνναβης στην περιοχή Πατόνγκ. Το Επαρχιακό Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ο κ. Prem Peetiraksakun, 43 ετών, βρέθηκε με μπουμπούκια κάνναβης στο κατάστημά του. Δεν μπόρεσε να παρουσιάσει νόμιμη άδεια πώλησης κάνναβης.

Ο κ. Prem οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Patong για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για πώληση ελεγχόμενων βοτάνων (μπουμπούκια κάνναβης) χωρίς άδεια και λειτουργία καταστήματος κάνναβης χωρίς άδεια.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.