Τρίτη ημέρα από τις επτά ημέρες της αναφοράς τροχαίου ατυχήματος Songkran στην Ταϊλάνδη

Ταϊλάνδη -

Συνολικά 437 τροχαία ατυχήματα, με 49 θανάτους και 448 τραυματισμούς, αναφέρθηκαν από το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) την τρίτη ημέρα της εκστρατείας οδικής ασφάλειας των Επτά Ημερών Κινδύνου κατά τη διάρκεια του Songkran.

Στις 13 Απριλίου σημειώθηκαν 437 ατυχήματα με 49 θανάτους και 448 τραυματίες. Τα περισσότερα προκλήθηκαν από υπερβολική ταχύτητα (37 τοις εκατό). Περίπου το 79 τοις εκατό των ατυχημάτων αφορούσαν μοτοσικλέτες. Τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σε τοπικούς δρόμους μεταξύ 5:01 μ.μ. έως 6:00 μ.μ

Η επαρχία με τους υψηλότερους θανάτους, ατυχήματα και τραυματισμούς ήταν στο Nakhon Si Thammarat με 3 θανάτους, 19 τροχαία ατυχήματα και 19 τραυματίες.

Σε ένα σύνολο τριών ημερών ο μεγαλύτερος αριθμός θανάτων σημειώθηκε στην Μπανγκόκ με 9 θανάτους και ο μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων στο Τσιάνγκ Μάι με 38 ατυχήματα. Ο μεγαλύτερος αριθμός τραυματισμών σημειώθηκε στο Τσιάνγκ Μάι και στο Νακόν Σι Ταμαράτ με 40 τραυματισμούς το καθένα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/