Πέθανε υπάλληλος κουζίνας μετά από μαχαίρι από συνάδελφό του σε ξενοδοχείο στο Thalang του Πουκέτ

Thalang -

Ένας υπάλληλος κουζίνας σε ξενοδοχείο στο Thalang πέθανε μετά από μαχαίρι από συνάδελφό του.

Η αστυνομία του Cherng Talay είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό σε ξενοδοχείο στο Cherng Talay την Πέμπτη (13 Απριλίου).

Έφτασαν στην κουζίνα για να βρουν κηλίδες αίματος στο πάτωμα. Ένας άνδρας που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Roongroj, 23 ετών, είχε τραυματιστεί σοβαρά από τραύματα από μαχαίρι. Μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο ύποπτος, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Sarayut, 20 ετών, συνελήφθη αμέσως σε ένα χώρο στάθμευσης μπροστά από το ξενοδοχείο με ένα μαχαίρι 15 ιντσών. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Cherng Talay. Η αστυνομία του Cherng Talay είπε στο Phuket Express ότι ο Sarayut αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόθεση φόνου.

Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία πιστεύει ότι μπορεί να έχει μια λεκτική διαμάχη που κλιμακώθηκε σε βία πριν, ωστόσο, ο Sarayut δεν ήταν πρόθυμος να δώσει συνέντευξη ή να απαντήσει σε ερωτήσεις από τα μέσα ενημέρωσης από την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.