Πού να πάτε για παραδοσιακές εκδηλώσεις Songkran στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Παραδοσιακές εκδηλώσεις Songkran θα πραγματοποιηθούν σε όλο το Πουκέτ από την Πέμπτη 13 Απριλίου. Πολλές παραδοσιακές δραστηριότητες της Ταϊλάνδης το πρωί θα είναι βουδιστικές τελετές, προσφορές φαγητού σε μοναχούς και έκχυση αρωματικού νερού σε εικόνες και πρεσβυτέρους του Βούδα.

  1. Στο δημόσιο πάρκο Saphan Hin στο Talad Yai, στην πόλη του Πουκέτ

2. Στο ναό Sawang Arom στο Rawai

3. Στο ναό Kitti Sangkaram στο Karon.

4. Στο Park and Shop στο Nabon, Chalong

5. Πεδίο Bangla κοντά στην οδό Bangla στην Πατόνγκ.

6. Θα γίνει μια παραδοσιακή παρέλαση Songkran στις 8:30 π.μ. από το Tesco Lotus Cherng Talay στον ναό Cherng Talay επίσης.

7. Μπροστά από ένα ενεχυροδανειστήριο κοντά στο δήμο Wichit

Ακολουθούν ορισμένες συστάσεις από το Phuket Express για υδάτινα παιχνίδια και γιορτές τύπου φεστιβάλ Songkran στο Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.