Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη σε τουριστικό σκάφος στο Phang Nga 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Phang Nga -

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη σε τουριστικό σκάφος στο Phang Nga.

Το Ταϊλανδικό Κέντρο Επιχειρήσεων Θαλάσσιας Επιβολής Περιοχή 3 είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (11 Απριλίουth) το βράδυ ειδοποιήθηκαν ότι σημειώθηκε έκρηξη σε τουριστικό σκάφος που ήταν σταθμευμένο στην προβλήτα Thap Lamu στο Tai Mueang.

Η αστυνομία του Tai Mueang είπε στο Phuket Express ότι δύο μέλη του πληρώματος του σκάφους έχουν τραυματιστεί, οι οποίοι είναι ο κ. Aroon Kanpaksuan, 25 ετών, ο οποίος πετάχτηκε από το σκάφος και ο κ. Panyawut Poethong, 26 ετών, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά από εγκαύματα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο.

Κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν την έκρηξη έσπευσαν στο σημείο και βοήθησαν στην κατάσβεση της φωτιάς στο μηχανοστάσιο του τουριστικού σκάφους.

Τα ακριβή αίτια της έκρηξης εξακολουθούν να ταυτοποιούνται.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.