Οι τουρίστες φοβούνται να πάνε στη θάλασσα καθώς βρέθηκαν πολλά φύκια στην παραλία Ao Nang στο Krabi

Κράμπι –

Οι τουρίστες φοβούνται να πάνε στη θάλασσα εξαιτίας πολλών φυκιών που βρέθηκαν στην παραλία Ao Nang στο Krabi.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βαριά φύκια βρέθηκαν στην παραλία Ao Nang τη Δευτέρα (10 Απριλίουth) κοντά στο Γραφείο Εθνικού Πάρκου Hat Noppharat Thara Mu Ko Phi Phi κατά μήκος ενός χιλιομέτρου στην παραλία. Οι τουρίστες φοβήθηκαν να πάνε στο νερό.

Η Επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου κα Ratchanok Paenoi είπε στο Phuket Express ότι είναι απλώς πράσινα φύκια που είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο που συμβαίνει κάθε χρόνο το καλοκαίρι.

Τα φύκια έχουν ξεβραστεί στην παραλία λόγω της ζεστής θερμοκρασίας του θαλασσινού νερού και του ρεύματος. Τα φύκια δεν είναι επικίνδυνα και δεν αποτελούν κίνδυνο για το κολύμπι ή την υγεία, δήλωσε ο Ratchanok.

Το προσωπικό του Εθνικού Πάρκου συλλέγει τα φύκια κάθε πρωί. Πιστεύεται ότι τα φύκια θα εξαφανιστούν μέχρι τα μέσα αυτού του μήνα.

Παρόμοια φαινόμενα στην Πατόνγκ:

Φωτογραφίες από την παραλία Patong με τα μαύρα νερά έχουν γίνει viral στα social media αυτή την εβδομάδα.

Το Γραφείο Αλιείας του Πουκέτ λέει ότι το μαύρο νερό στην παραλία Πατόνγκ προκαλείται από την άνθιση του πλαγκτόν που είναι ένα φυσιολογικό ετήσιο φαινόμενο το καλοκαίρι.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.