Αναβάτης μοτοσικλέτας που οδηγεί με λάθος τρόπο πεθαίνει μετά από σύγκρουση με το Sedan στο Πουκέτ

Thalang -

Ένας αναβάτης μοτοσικλέτας που οδηγούσε στη λάθος πλευρά του δρόμου πέθανε αφού τράκαρε με ένα σεντάν στο Thalang.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα τη Δευτέρα (10 Απριλίουth) στην οδό Thep Krasattri στο Baan Liphon, στην υποπεριφέρεια Sri Soonthorn.

Οι ομάδες διάσωσης έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον κ. Boonyarit Amornkomon, 43 ετών, κολλημένο κάτω από το σεντάν. Ήταν αναίσθητος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του κατά την άφιξη.

Ο οδηγός σεντάν, ο κ. Mussaha Seng, 31 ετών, δεν τραυματίστηκε και περίμενε την επιβολή του νόμου στο σημείο. Πλάνα CCTV κοντά δείχνουν ότι ο Boonyarit οδηγούσε στη λάθος πλευρά του δρόμου. Το σεντάν βρισκόταν στη δεξιά πλευρά αλλά έχασε τον έλεγχο πριν προσκρούσει στη μηχανή.

Ο Μουσάχα είπε στο Phuket Express ότι δεν μπορούσε να σταματήσει επειδή υπήρχε κάτι κολλημένο κάτω από το φρένο του. Πανικοβλήθηκε και έσπρωξε το γκάζι αντί για το φρένο που τον ώθησε στο Boonyarit. Κατηγόρησε, ωστόσο, τον Boonyarit ότι οδήγησε με λάθος δρόμο.

Η αστυνομία εξακολουθούσε να εξετάζει το περιστατικό μέχρι την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.