Ο μεθυσμένος Καζακστάνς προκαλεί χάος στο νησί Pha-Ngan

ΦΩΤΟ: MGR Online

Νησί Pha-Ngan, Surat Thani -

Ένας άνδρας από το Καζακστάν που παραδέχτηκε ότι κάπνιζε πολύ χόρτο και έπινε μπύρα, κατέστρεψε τις ιδιοκτησίες του πριν τρέξει αμήχανα στο νησί Pha-Ngan στο Surat Thani.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τουρισμού Surat Thani κ. Natnawat Sakda είπε στο Phuket Express ότι την Κυριακή (9 Απριλίου) ενώ βρισκόταν στο νησί, ο μεθυσμένος Καζακστάν κυνηγούσε τους ντόπιους και προσπαθούσε να τους επιτεθεί στην παραλία Rin στο Baan Tai.

Ο ύποπτος κατέστρεψε επίσης ακίνητα σε θέρετρα και εστιατόρια. Πήδηξε στη θάλασσα και έτρεξε τριγύρω όταν αρμόδιοι αστυνομικοί και περίοικοι προσπαθούσαν να τον πιάσουν. Ωστόσο, ο Καζακστάνς τελικά πιάστηκε. Παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι κάπνιζε πολύ χόρτο και ότι έπινε πολύ μπύρα και δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του.

Συμφώνησε επίσης να πληρώσει για όλες τις ζημιές. Οι αξιωματούχοι του Σουράτ Τάνι δεν αποκάλυψαν το όνομα του άνδρα αφού συμφώνησε να αναλάβει την ευθύνη για τις πράξεις του οικονομικά.

Ήταν άγνωστο εάν ο άνδρας θα συστηθεί για απέλαση ή αν θα αντιμετωπίσει περαιτέρω κατηγορίες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.