Οι οδηγοί ταξί του Πουκέτ αντιμετωπίζουν νομικά μέτρα μετά από διαμάχες για τους πελάτες

Πουκέτ -

Δύο οδηγοί ταξί στο Πουκέτ αντιμετωπίζουν νομικά μέτρα μετά από καυγάδες, σύμφωνα με πληροφορίες για το ποιος είχε δικαιοδοσία να παραλαμβάνει πελάτες σε ένα ξενοδοχείο.

Ο επικεφαλής του γραφείου χερσαίων μεταφορών του Πουκέτ κ. Atcha Buajan είπε στο Phuket Express το βράδυ της Πέμπτης (6 Απριλίουth) ότι έλαβε ένα viral βίντεο με δύο οδηγούς ταξί να τσακώνονται στην οδό Patak στο Karon. Ο ένας ήταν απογοητευμένος που ο άλλος πήρε τουρίστες μπροστά από ένα ξενοδοχείο, το οποίο ο αναστατωμένος οδηγός ένιωσε ότι ήταν «η περιοχή του».

Ακολούθησε λεκτική λογομαχία, μπροστά στα μάτια των τρομοκρατημένων πελατών, η οποία κλιμακώθηκε σε σωματικό καβγά.

Και οι δύο οδηγοί ταξί υπέβαλαν καταγγελίες στην Αστυνομία Karon, με τους δύο να κατηγορούν την άλλη πλευρά για το πρόβλημα. Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα αφαιρεθούν οι άδειες οδήγησης και των δύο οδηγών ταξί.

Σε ένα παρόμοιο περιστατικό στο Κράμπι πρόσφατα, ο κυβερνήτης του Κράμπι διέταξε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα αφού οδηγοί ταξί στο Κράμπι βρέθηκαν να τσακώνονται για πελάτες στο αεροδρόμιο του Κράμπι.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.