Κινέζος συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Πουκέτ για παράνομη εργασία

Πουκέτ -

Ένας Κινέζος υπήκοος συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ για παράνομη εργασία στην Ταϊλάνδη.

Το Γραφείο Μετανάστευσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ είπε στο Phuket Express αυτή την εβδομάδα ότι συνέλαβαν έναν Κινέζο υπήκοο σε χώρο στάθμευσης για τουριστικά λεωφορεία μέσα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ για παράνομη εργασία.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Sakoo για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη εργασία στην Ταϊλάνδη. Το όνομά του και τα στοιχεία της δουλειάς του αποκρύφθηκαν από τις αρχές επιβολής του νόμου.

Αυτή είναι η δεύτερη πανομοιότυπη περίπτωση μέσα σε λίγες μέρες, με την πρώτη εδώ.

******************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.