Η φάλαινα του Μπράιντ εντοπίστηκε στο Phang Nga – ΒΙΝΤΕΟ

Phang Nga -

Μια φάλαινα Bryde's εντοπίστηκε κοντά στο νησί Ta Chai στο Phang Nga.

Ο Επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Similan κ. Sarayut Paso είπε στο Phuket Express ότι ενημερώθηκε για τη φάλαινα από το προσωπικό στο νησί Ta Chai την Πέμπτη (6 Απριλίουth). Ενώ περιπολούσαν στην περιοχή, εντόπισαν μια Φάλαινα Bryde και κατέγραψαν τη Φάλαινα του Bryde σε ένα βίντεο.

Το Phuket Express σημειώνει ότι η Φάλαινα του Μπράιντ είναι ένα σπάνιο έως σχεδόν εξαφανισμένο υδρόβιο θηλαστικό.

Η παρουσία μιας Φάλαινας Bryde είναι επίσης δείκτης άφθονων θαλάσσιων πόρων. Απολαύστε το βίντεο!

Τον περασμένο μήνα δύο φάλαινες Bryde's εντοπίστηκαν κοντά στο νησί Similan στο Phang Nga.

Δύο φάλαινες Bryde εντοπίστηκαν στο εθνικό πάρκο Mu Ko Ang Thong στο Surat Thani.

**************************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.