27η Ετήσια Εβδομάδα Ποδηλάτου Πουκέτ που θα πραγματοποιηθεί αυτόν τον μήνα, Απρίλιος 2023

Πουκέτ -

Η Εβδομάδα ποδηλάτου του Πουκέτ για 27η χρονιά θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Απριλίουth μέχρι τον Απρίλιο 30th, 2023 στην παραλία Patong.

Ο Αντικυβερνήτης του Πουκέτ Danai Sunantarod είπε στο Phuket Express ότι η Εβδομάδα ποδηλάτου του Πουκέτ φέτος θα πραγματοποιηθεί με το σύνθημα «Cowboys on the Beach». Στόχος της εκδήλωσης είναι να τονώσει τον τουρισμό του Πουκέτ. Η εκδήλωση έχει ως στόχο να προωθήσει το Πουκέτ ως το κέντρο τόσο του χερσαίου όσο και του θαλάσσιου τουρισμού, καθώς και την προσπάθεια να γίνει η μεγαλύτερη εκδήλωση μοτοσικλέτας στην Ασία.

Η Εβδομάδα του Ποδηλάτου του Πουκέτ πάντα υποστήριζε τις τοπικές κοινωνίες με φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Οι αναβάτες που συμμετέχουν στην εκδήλωση έχουν επίσης ενθαρρύνει άλλους αναβάτες να προωθήσουν την οδική ασφάλεια.

**************************

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.