Πού να πάτε για το Songkran 2023 στο Πουκέτ: Μεγάλες εκδηλώσεις και συναυλίες

Πουκέτ -

Το Songkran Festival φέτος επιστρέφει με γεμάτες δραστηριότητες μετά από τέσσερα χρόνια! Το φεστιβάλ θα γιορταστεί σε όλη την Ταϊλάνδη, συμπεριλαμβανομένου του Πουκέτ, ενός από τους πιο διάσημους τουριστικούς προορισμούς.

Λοιπόν, εδώ είναι μερικές συστάσεις από το Phuket Express για τις γιορτές Songkran στο Πουκέτ.

  1. Διασκέδαση νερού στο Big Island στο Central Phuket Floresta στο Wichit, στο Mueang Phuket από τις 12 Απριλίου έως τις 16 Απριλίου με συναυλίες από συγκροτήματα της Ταϊλάνδης και τραγουδιστές με Ταϊλανδούς και ξένους DJs. Θα υπάρχουν και ελεύθερες ζώνες και ζώνες πληρωμής.

2. Blue Tree x Drum Code Songkran στο Thalang από 14 Απριλίου έως 15 Απριλίου με ξένους καλλιτέχνες. Διαθέσιμα εισιτήρια.

3. Neon Water Party στο Central Patong από 12 Απριλίου έως 13 Απριλίου από τις 4:00 έως τα μεσάνυχτα με Ταϊλανδούς και ξένους DJs και δωρεάν είσοδο.

4. Water Vlog Μουσικό Φεστιβάλ Πουκέτ από τις 13 Απριλίου έως τις 15 Απριλίου κοντά στο Vlog Bar Phuket στην πόλη του Πουκέτ με Ταϊλανδούς και ξένους καλλιτέχνες. Διαθέσιμα εισιτήρια.

5. Γιορτή Songkran με πιτσίλισμα νερού με εκδήλωση «No Alcohol» στην πόλη του Πουκέτ.

6. Songkran Festival το απόλυτο πάρτι στην πισίνα στο Πουκέτ στις 14 Απριλίου στο Andamanda Phuket στο Kathu. Διαθέσιμα εισιτήρια.

7. Wan Lai Patong Phuket στις 17 Απριλίου στο Otop Market στο Patong με δωρεάν ζωντανή μουσική και DJ.

Αυτά είναι απλώς συναυλίες και μεγάλες εκδηλώσεις, θα υπάρχουν επίσης πολλές παραδοσιακές εκδηλώσεις και θρησκευτικές επίσης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.