Λήφθηκαν νομικές ενέργειες κατά του παράνομου οδηγού ταξί του Πουκέτ

Πουκέτ -

Νομικές ενέργειες κατά παράνομου οδηγού ταξί που επιχειρεί μπροστά σε εμπορικό κέντρο στο Πουκέτ.

Το Γραφείο Χερσαίων Μεταφορών του Πουκέτ (PLTO) είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (4 Απριλίουth) οι αρμόδιοι αξιωματούχοι έστησαν ένα σημείο ελέγχου κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο στο Wichit από τις 6:00 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ. Ο έλεγχος έγινε αφού πολλοί νόμιμοι οδηγοί ταξί έχουν εμπλακεί σε καυγάδες με παράνομους οδηγούς ταξί στην περιοχή αυτή.

Αγνώστου ταυτότητας οδηγός ταξί εντοπίστηκε να χρησιμοποιεί προσωπικό όχημα για να μεταφέρει τουρίστες ως παράνομο ταξί (Μαύρη Πλάκα). Στον παραβάτη οδηγό ταξί θα επιβληθεί πρόστιμο και η άδεια οδήγησης θα ληφθεί υπόψη για 90 ημέρες αναστολής.

Το Phuket Express σημειώνει «Μαύρες πινακίδες» είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συνήθως από το PLTO για να καλέσει ένα κανονικό προσωπικό όχημα (με λευκή πινακίδα κυκλοφορίας, ειρωνικά), αλλά αντίθετα βρέθηκε ότι χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά επιβατών ως παράνομο ταξί.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.