ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Αυστραλός πρώην μαχαιρωμένος μέχρι θανάτου στο Krabi Resort γιόρταζε τα γενέθλιά του

Κράμπι –

Ένας Αυστραλός προϊστάμενος θέρετρου σκοτώθηκε στα 57α γενέθλιά του από τον σύζυγο μιας υπαλλήλου του, ο οποίος προφανώς ήταν αναστατωμένος για την αμοιβή της σε ένα θέρετρο στο Κράμπι.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η αστυνομία του Ao Nang είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε από το Νοσοκομείο Krabi ότι ένας αλλοδαπός άνδρας κηρύχθηκε νεκρός στις 2 Απριλίου 2023. Βρέθηκαν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και μαχαιριές στο σώμα του, δήλωσε η αστυνομία του Ao Nang.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η κυρία Wanna, της οποίας το πλήρες όνομα όπως αποκαλύφθηκε από την αστυνομία, η οποία είναι η σύζυγος του κύριου υπόπτου, είπε ότι το αφεντικό της την κατηγόρησε για υπεξαίρεση χρημάτων από το θέρετρο για περισσότερα από 10,000 μπατ. Η ίδια αρνήθηκε την κατηγορία και συνεχίζει να την αρνείται ακόμη και μετά τον φόνο του πρώην αφεντικού της.

Σύμφωνα με τη Wanna, το αφεντικό της δεν πίστευε ότι δεν έκλεψε τα χρήματα και ήθελε να αφαιρέσει το ποσό από τον τελικό της οφειλόμενο μισθό πριν την απολύσει από τη δουλειά της. Η κυρία Wanna είπε την ιστορία στον σύζυγό της, ο οποίος εξαγριώθηκε και πήγε στο θέρετρο, το οποίο περιλαμβάνει επίσης ένα μπαρ και εστιατόριο, και δολοφόνησε το θύμα με μαχαίρι.

Ο Χέπελ γιόρταζε τα γενέθλιά του στο θέρετρο όταν δολοφονήθηκε, είπε η αδελφή του θύματος.

Άλλα μέλη του προσωπικού στο θέρετρο είπαν στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι το αφεντικό τους είναι ένας πολύ ευγενικός εργοδότης, αλλά έχει επίσης αυστηρά πρότυπα εργασίας.

Η Daily Mail στο Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρει ότι το θύμα ήταν ο κ. Peter Heppell, 57 ετών, από το Περθ της Αυστραλίας. Η αδερφή του κ. Heppell είπε στην Daily Mail ότι πριν από περίπου είκοσι χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2004, ο κ. Heppell έχασε την έξι μηνών κόρη του στο τσουνάμι της Boxing Day. Ο κ. Heppell είχε επιζήσει από το τσουνάμι της Boxing Day καθώς και από σοβαρά ατυχήματα με μοτοσικλέτα στο παρελθόν.

Η αδερφή του Heppell είπε ότι ο Peter είχε ξαναβρεθεί με το κοριτσάκι του σε μια συναισθηματική ανάρτηση στο Facebook την Τρίτη.

Ο κ. Heppell ήταν παίκτης A Grade Premiership στο North Beach Football Club. Σκόραρε πάνω από 70 γκολ την περίοδο 1985-1990.

Ο ύποπτος παραμένει υπό κράτηση και κατηγορείται για ανθρωποκτονία και έχει παραδεχτεί τις κατηγορίες. Αρνείται επίσης ότι η σύζυγός του έκλεψε χρήματα και σύμφωνα με το Ao Nang η αστυνομία δεν έχει δείξει μεταμέλεια ή μεταμέλεια για τις πράξεις του.

Πρόσθετη πηγή: Dailymail

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.