Ρώσοι τουρίστες εξακολουθούν να είναι κορυφαίοι επισκέπτες του Πουκέτ τον Μάρτιο. Ακολουθούν Κινέζοι

Πουκέτ -

Οι Ρώσοι τουρίστες εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των επισκεπτών του Πουκέτ τον Μάρτιο και ακολουθούν οι Κινέζοι.

Το Phuket Immigration στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ ανέφερε τα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία αφίξεων από την 1η Μαρτίουst προς την Μαρτίου 31st 2023.

Ο συνολικός αριθμός των διεθνών τουριστών ήταν 363,752. Από αυτούς οι Ρώσοι υπήκοοι ήταν οι πρώτοι με 94,308 επισκέπτες μέχρι στιγμής.

Κατά σειρά, οι υπόλοιπες κορυφαίες χώρες αφίξεων:

Κινέζοι – 45,147

Ινδοί – 28,431

Καζακστάν – 18,201

Γερμανικά - 16,788

Περισσότεροι Κινέζοι και Ρώσοι επενδυτές ενδιαφέρονται να αγοράσουν ακίνητα στο Πουκέτ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Real Estate του Πουκέτ

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.