Το Πουκέτ υποδέχεται την πρώτη απευθείας πτήση από την Chongqing Airlines, Κίνα

Πουκέτ -

Το Πουκέτ υποδέχθηκε την πρώτη απευθείας πτήση από την Chongqing Airlines της Κίνας

128 επιβάτες στην πρώτη πτήση από τον κινεζικό αερομεταφορέα «Chongqing Airlines» έφτασαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ, αξιωματούχοι και προσωπικό υποδέχθηκαν την πρώτη πτήση, μια απευθείας πτήση από το Τσονγκκίνγκ προς το Πουκέτ.

Το Phuket Express καλωσορίζει όλους τους επιβάτες στην Ταϊλάνδη και το Πουκέτ!

***********************

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.