Αυστραλιανό αφεντικό θερέτρου δολοφονήθηκε ενώ εργαζόταν στο Κράμπι

Krabi-

Ένας 57χρονος Αυστραλός προϊστάμενος θέρετρου σκοτώθηκε από τον σύζυγο μιας από τις υπαλλήλους του, ο οποίος προφανώς ήταν στενοχωρημένος για την αμοιβή της σε ένα θέρετρο στο Κράμπι.

Η αστυνομία του Ao Nang είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε από το Νοσοκομείο Krabi ότι ένας αλλοδαπός άνδρας κηρύχθηκε νεκρός στις 2 Απριλίου 2023. Βρέθηκαν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και μαχαιριές στο σώμα του, δήλωσε η αστυνομία του Ao Nang.

Το θύμα αναγνωρίστηκε ως ένας 57χρονος Αυστραλός. (Το Phuket Express αποκρύπτει το όνομά του για την ιδιωτική ζωή της οικογένειας.) Είναι ο σύζυγος του Ταϊλανδού ιδιοκτήτη του θέρετρου και βοηθά στη συνδιαχείριση και τη διαχείριση του χώρου στην υποπεριοχή Khao Thong, στην περιοχή Mueang Krabi, δήλωσε η αστυνομία του Ao Nang.

Οι υπάλληλοι στο θέρετρο είπαν στην αστυνομία του Ao Nang ότι η σύζυγος του υπόπτου, η οποία δεν αναγνωρίστηκε από την αστυνομία, είναι μέλος του προσωπικού στο θέρετρο. Ο σύζυγός της διαπραγματευόταν τον μισθό της συζύγου του με το θύμα πριν από το συμβάν. Λέγεται ότι κλιμακώθηκε μια λεκτική λογομαχία για το μισθό της, οδηγώντας στο περιστατικό.

Ο ύποπτος, ο κ. Peerachart Songsri, 24 ετών, από τη Songkhla, παραδόθηκε αργότερα στην αστυνομία του Ao Nang. Η αστυνομία του Ao Nang είπε στο Phuket Express ότι ο Peerachart αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο. Ο Peerachart παραδέχτηκε την κατηγορία, αλλά οι ακριβείς συνθήκες και το κίνητρο δεν είναι ακόμα εντελώς ξεκάθαρα, δήλωσε η αστυνομία του Ao Nang στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης.

Η σύζυγος του Αυστραλού είπε ότι η σορός του συζύγου της θα μεταφερθεί στο Πουκέτ για μια κηδεία και ζήτησε ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της ευαίσθητης περιόδου. Το όνομα του θέρετρου αποκρύφθηκε επίσης από την αστυνομία εν αναμονή περαιτέρω έρευνας και κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του θύματος για προστασία της ιδιωτικής ζωής.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.