Άνδρας πεθαίνει μετά από έκρηξη βόμβας στο Κράμπι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MGR διαδικτυακά

Κράμπι –

Ένας 33χρονος έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη βόμβας στο Κράμπι.

Η αστυνομία του Klong Thom ενημερώθηκε για το περιστατικό την Κυριακή (2 Απριλίουnd) σε ένα σπίτι στο South Klong Tom. Στο σημείο κλήθηκαν το EOD Krabi (Explosive Ordnance Disposal) και η Εγκληματολογική Αστυνομία του Krabi.

Ο άνδρας αναγνωρίστηκε αργότερα ως ο κ. Kampanart Sapjaroen, 33 ετών, ο οποίος είχε κηρυχθεί νεκρός στη σκηνή. Το σώμα του ήταν περικυκλωμένο από πολλές βόμβες που δεν είχαν εκραγεί και αυτή που είχε ξεκινήσει. Χρειάστηκαν περισσότερες από τρεις ώρες για να ανακτήσει το EOD όλες τις βόμβες από την περιοχή.

Κάτοικοι της περιοχής είπαν στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι ο κ. Kampanart ήταν σκουπιδοσυλλέκτης. Σε αυτό το στάδιο, οι αρμόδιοι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο κ. Kampanart πήρε τις βόμβες από μια κοντινή περιοχή και προσπάθησε να σπάσει μια από τις βόμβες και να ανοίξει για εξαρτήματα, χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν ακόμα ζωντανή, όταν εξερράγη.

Ωστόσο, οι αρμόδιες υπηρεσίες συνεχίζουν την έρευνά τους για να μάθουν από πού προέρχονταν αρχικά οι βόμβες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.