Οι οδηγοί ταξί του Krabi που αγωνίζονται για πελάτες στο αεροδρόμιο αναγκάζουν τον κυβερνήτη να εμπλακεί

Κράμπι –

Ο κυβερνήτης του Κράμπι διέταξε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα αφού οδηγοί ταξί στο Κράμπι βρέθηκαν να τσακώνονται για πελάτες στο αεροδρόμιο του Κράμπι.

Ο Κυβερνήτης του Krabi κ. Passakorn Boonyaluck είπε στο Phuket Express. «Έχουμε ενημερωθεί για ένα συγκεκριμένο βίαιο περιστατικό το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι οδηγοί ταξί πιάστηκαν σε viral βίντεο να μαλώνουν και να τσακώνονται για το ποιος είχε την «ιδιοκτησία» των πελατών και για την υποτιθέμενη «εδαφική περιοχή» στο διεθνές αεροδρόμιο Krabi. Πρέπει να αποτρέψουμε τέτοιου είδους περιστατικά καθώς έχει βλάψει τον τουρισμό».

«Το γραφείο χερσαίων μεταφορών του Krabi και η αστυνομία Nuea Klong ερευνούν το περιστατικό και προσπαθούν να βρουν καλύτερες λύσεις για το μέλλον. Αυτή είναι μια υψηλή περίοδος για τον τουρισμό λόγω του Φεστιβάλ Songkran στο οποίο πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες επισκέπτονται το αεροδρόμιο. Δεν θέλουμε να επαναληφθεί αυτό το περιστατικό». κατέληξε ο Κυβερνήτης.

Οι διαφωνίες για τα ταξί φαίνεται ότι έχουν αυξηθεί μαζί με την αύξηση του τουρισμού σε όλη την Ταϊλάνδη πρόσφατα, ειδικά οι διαφωνίες μεταξύ παραδοσιακών οδηγών ταξί και διαδικτυακών εταιρειών.

Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους Οι οδηγοί ταξί που τσακώνονταν για πελάτες και μεταξύ τους έκαναν εθνικές ειδήσεις στο αεροδρόμιο του Πουκέτ, όπως φαίνεται εδώ.

Τον Οκτώβριο του 2023 αμέσως μετά το παραπάνω περιστατικό Μια μεγάλη διαμάχη μεταξύ των οδηγών ταξί εφαρμογών για κινητά (όπως ο Bolt) και των παραδοσιακών οδηγών ταξί που σταθμεύουν στις γωνίες και στις άκρες των δρόμων αποτέλεσε επίσης περιφερειακά νέα στο Πουκέτ και αργότερα εθνικές ειδήσεις.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.