ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία του Πουκέτ ενημερώνει για την επίθεση σε φρουρό ασφαλείας από εργολάβους

Πουκέτ -

Προτείνεται μια διαδικασία διαπραγμάτευσης μετά την επίθεση σε φύλακας ασφαλείας από εργολάβους σε μια πολυκατοικία στο Koh Kaew, στο Mueang Phuket.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας φύλακας δέχθηκε επίθεση από εργολάβους σε οικιστικό συγκρότημα στο Koh Kaew. Ο κ. Utain και ο κ. Kongsin έχουν ήδη καταθέσει αναφορά στην αστυνομία της πόλης του Πουκέτ με αποδεικτικά στοιχεία βίντεο CCTV.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία της πόλης Mueang Phuket είπε στο Phuket Express την Παρασκευή (31 Μαρτίου) ότι έδωσε συνέχεια σε όλους τους ανθρώπους που επιτέθηκαν στον φρουρό ασφαλείας.

Η αστυνομία του Πουκέτ προτείνει μια διαδικασία αμοιβαίας διαπραγμάτευσης και με τα δύο μέρη που αναφέρονται στον νόμο για τη διαμεσολάβηση διαφορών, προκειμένου να μειωθούν οι υποθέσεις στα δικαστήρια και να μειωθούν οι διαφορές.

Αυτό ουσιαστικά θα επέτρεπε στους φρουρούς ασφαλείας να διαπραγματευτούν για μια οικονομική διευθέτηση με τους εργολάβους και σε αντάλλαγμα να ρίξουν τυχόν νομικές χρεώσεις.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, τα θύματα δεν είχαν λάβει τελική απόφαση για το εάν σχεδίαζαν να συμβιβαστούν με ένα άγνωστο ποσό και να αποσύρουν τις κατηγορίες. Ωστόσο, και οι δύο πλευρές συνεργάζονταν με την αστυνομία και δήλωσαν ότι ήθελαν να επιδιώξουν ένα αμοιβαίο κλείσιμο της διαφοράς που θα ήταν αποδεκτό και από τα δύο μέρη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.